
Žuvies ir cukinijos kepsneliai
Bent kartą per savaitę reikėtų suvalgyti žuvies. Žuvyse daug mineralinių medžiagų, vitaminų ir organizmui naudingų riebalų rūgščių.
Ingredientai
Gaminame
- Cukiniją nulupame ir sutarkuojame. Pabarstome druska ir paliekame 10 minučių tam, kad išsiskirtų sultys.
- Žuvį supjaustome smulkiai.
- Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome (Jei norite galite įdėti ir česnako skiltelę).
- Cukiniją nuspaudžiame.
- Sumaišome smulkintas daržoves ir žuvį.
- Suberiame manus, džiūvėsėlius, įmušame kiaušinius, smulkintus žalumynus ir pagardiname druska bei pipirais.
Paliekame 10 minučių, tam kad išbrinktų manai. - Formuojame kotletukus ir kepame keptuvėje kol gražiai apskrunda.