Pietūs

Troškinti vištienos maltinukai

Troškinti vištienos maltinukai

Prep time: 15 minutesCook time: 20 minutes

Sotūs, greiti ir skanūs pietūs.

Ingredientai

  • Padažui

Gaminame

  1. Vištienos faršą suminkome su kiaušiniu, mirkytu batonu ir prieskoniais.
  2. Formuojame norimo dydžio kukulius, apkepiname iš abiejų pusių.
  3. Susmulkiname svogūną, papriką, sutarkuojame morkas, pakepiname truputį, kad suminkštėtų.
  4. Sudedame i puodą daržoves, kotletus, užpilame puodeliu vandens, troškiname maždaug 20 minučių.
  5. Jei liko, nusunkiame vandenuką, supilame grietinėlę ir įberiame prieskonius pagal poreikį.
  6. Patiekite su virtomis bulvėmis, virtais ryžiais arba bulvių koše.

You may also like...