Pietūs

Avokadų tyrelė

Avokadu tyrele

Avokadų tyrelė

Prep time: 3 minutesCook time: 3 minutes

Avokadai yra riebalų, baltymų ir angliavandenių šaltinis. Juose yra folio rūgšties, vitamino C, B grupės vitaminų bei riebaluose tirpių vitaminų A, E, K. Avokadai taip pat yra omega-3 bei omega-6 riebalų rūgščių šaltiniai, jie savo sudėtyje turi mineralinių medžiagų: vario, kalio, magnio. Avokadai yra skaidulinių medžiagų bei mononesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis.

Ingredientai

Gaminame

  1. Avokadą nuplauname, perpjauname ir išimame kauliuką.
  2. Šaukštu išgremžiame jo minkštimą.
  3. Avokado minkštimą sutriname šakute arba trintuve.
    Galima praskiesti mamos pienu arba mišinuku.

You may also like...