
Bananiniai varškėčiai
Prisipažinsiu, nesitikėjau, kad gausis tikrai skanūs ir purūs.
Pusryčiams ir net kaip užkandžiui kaip tik.
Ingredientai
Gaminame
- Varškę dedame į dubenį, ištriname šakute, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską ir viską išmaišome.
- Įdedame stambia tarka sutarkuotą bananą, išmaišome.
- Miltus persijojame, sumaišome su kepimo milteliais ir dedame po šaukštą į varškės masę ir išmaišome.
❗️Miltų reikia tiek, kad masė būtų ne per skysta ir ne per kieta. - Įkatiname keptuvę su aliejumi. Formuojame varškėčius, apvoliojame juos miltuose ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai įgaus auksinę spalvą.
Valgome su grietine ar mėgstama uogiene.