Pietūs

Bulguro košė su mėsa ir daržovėmis

Bulguro kose su mesa ir darzovemis

Bulguro košė su mėsa ir daržovėmis

Prep time: 10 minutesCook time: 25 minutes

Bulguro krupos tai angliavandenių šaltinis. Jose yra maistinių skaidulų, mineralų tokių kaip manganas, magnis, kalis ir varis, iš vitaminų dominuoja B grupės vitaminai, ypač folio rūgštis. Yra baltymų.

Ingredientai

Gaminame

  1. Įkaitintame puode ištirpiname sviestą arba įpilame alyvuogių aliejaus. Dedame faršą ir apkepiname arba jau išvirtą, supjaustytą mėsos gabaliuką. Sudedame tarkuotą morką ir įpilame 100 ml vandens. Viską išmaišome.
  2. Beriame žirnelius. Išmaišome.
  3. Bulguro kruopas nuplauname ir beriame į puodą. Įpilame dar 100 ml vandens ir viską verdame ant mažos ugnies, kol išvirs kruopos (15 min).

You may also like...