Pietūs

Burokėlių sriuba su jautiena

burokeliu sriuba

Burokėlių sriuba su jautiena

Prep time: 10 minutesCook time:1 hour

Burokėliuose yra gausybė naudingų elementų – geležies, kalcio, vitaminų A, C, B6, magnio, vario, antioksidantų, folio rūgšties.

Ingredientai

Gaminame

  1. Mėsą nuplauname, dedame į puodą ir užpilame vandeniu tiek, kad apsemtų.
  2. Pradėjus virti po 5 min nuovirą nupilame, mėsą dar kartą nuplauname ir verdame ~1 val.
  3. Kitame puode užviriname vandenį ir sudedame gabalėliais supjaustytą burokėlį, už kelių minučių sudedame bulvę, morką ir verdame ant silpnos ugnies ~ 15 min.
  4. Nuplauname, nulupame ir išimame sėklas iš obuolio, dedame į puodą su daržovėmis ir verdame dar 3-4 min.
  5. Sriubai baigiant virti, įdedame išvirtą jautieną ir sublenderiuojame.

You may also like...