Pietūs Užkandis Vakarienė

Čeburėkai lavaše

ceburekai lavase

Čeburėkai lavaše

Prep time: 5 minutesCook time: 15 minutes

Kai labai tingisi gamint,o valgyt tai vis tiek reikia, gaminu tokius vadinamus tinginių čeburėkus,tikrai skanu,pabandykit 😉

Ingredientai

Gaminame

  1. Įdarui pasiruošiame faršą kaip mėgstat.
    Aš į dubenį su faršu sudedu smulkiai pjaustytą, pakepintą svogūną, pagardinu druska, pipirais, įdedu provanso žolelių, galima įdėti dar 1 v.š. grietinės ir viską gerai išmaišau.
  2. Dedam faršą į įkaitintą keptuvę ir kepam. Su mentele pasmulkinam. Iškepam.
  3. Ant kiekvieno lavašo paplotėlio vienos pusės dedam kelis šaukštelius faršo įdaro.
    Lavašo kraštelius patepame vandeniu ir užlenkiame kitą paplotėlio pusę ant viršaus ir prispaudžiame kraštelius pirštais arba šakute. Kartais nelabai gerai sulimpa, bet nieko tokio ir taip skanu.
  4. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ir dedame kepti. Vienai pusei parudavus, apverčiame ir apkepame kitą.

You may also like...