Pusryčiai Vakarienė

Varškės apkepas be miltų

varskes apkepas be miltu

Varškės apkepas be miltų

Prep time: 10 minutesCook time: 45 minutes

Visokių varškės apkepų teko gaminti ir ragauti, o šiandien pusryčiams išmėginau naują receptą, nesitikėjau, kad gausis kažkas wow, bet kai iškepėm, sakyčiau, dabar bus mūsų favoritas ❤️

Ingredientai

Gaminame

  1. Manų kruopas pilame į dubenėlį ir užpilame pienu.
  2. Kol manai brinksta, įmušame kiaušinių trynius į dubenį ir plakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios, baltos masės.
  3. Į gautą masę įdedame varškę. Išmaišome ir smulkintuvu sutriname iki vientisos masės, o galite ir netrinti, kaip kam patinka.
  4. Tuomet supilame išbrinkusias manų kruopas.
  5. Kitame dubenyje iki standžių putų išplakame kiaušinių baltymus ir lėtai juos įmaišome į varškės masę.
  6. Paruoštą masę pilame į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi.
    Kepame 180°C įkaitintoje orkaitėje ~45 min. Ar iškepęs patikriname mediniu pagaliuku.
  7. Iškepus, išimame iš orkaitės ir kelias minutes palaukiam, kol sutvirtės.

You may also like...