Duoną užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti, tuomet gerai išsunkiame.
Į keptuvę pilame truputį aliejaus ir apkepiname smulkiai supjaustytą svogūną.
Apkepintą svogūną ir nusunktą duoną dedame į paruoštą žuvies faršą. Viską gerai išmaišome.
Į paruoštą masę įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome. Geriausia minkyti rankomis, tai suteiks kukuliams daugiau purumo.
Paruošiame kukulius. Juos apvoliojame miltuose.
Kepimo indą ištepame sviestu ir išdeliojame paruoštus kukulius. Kišame į įkaitintą 200 C orkaitę 10-15 min. Kol kukuliai apkepa, pasiruošiame padažą.
Į įkaitintą keptuvę pilame truputį aliejaus, beriame supjaustytus svogūnus ir sutarkuotą morką. Viską išmaišome ir apkepame. Pilame grietinę ir žuvies sultinį. Laukiame iki užvirs ir nuimame nuo ugnies.
Padažą užpilame ant žuvies kukulių ir toliau kepame orkaitėje 180 C 40-45 min.